Results 1 to 8 of 8

Thread: Runtime error.

  1. #1
    Salmonfishy
    Salmonfishy is offline

    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    5
    Country: United States

    Default Runtime error.

    so when i start the game its fine, when i pick a map its fine, when i try to spawn a vehicle its gives a run time error.(it crashes when i get into a vehicle, but if the vehicle spawns without me in it it play's, untill i get in it.) ive reinstalled to my other hard drive, cleared my documents ror folder, nothing. i cannot figure out how to fix this.

  2. #2
    anonymous1
    anonymous1 is offline
    anonymous1's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Posts
    2,875
    Country: United States

    Default Re: Runtime error.

    Quote Originally Posted by Salmonfishy View Post
    so when i start the game its fine, when i pick a map its fine, when i try to spawn a vehicle its gives a run time error.(it crashes when i get into a vehicle, but if the vehicle spawns without me in it it play's, untill i get in it.) ive reinstalled to my other hard drive, cleared my documents ror folder, nothing. i cannot figure out how to fix this.
    Can we have more information: How_To_Get_Support
    AMD FX-8320 @4.0 GHz|8GB RAM @1866 MHz|AMD 7870 2GB @1.05 Ghz |Kingston V300 SSD|Windows 8.1
    Glossary|My Mods

  3. #3
    Salmonfishy
    Salmonfishy is offline

    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    5
    Country: United States

    Default Re: Runtime error.

    it occured after installing green acres map: http://www.rigsofrods.com/repository...4195#compstate
    im on 0.38.67, but after i got the error i have system restored, Removed Everything rigs of rods related, reinstalled and searched for viruses.

    its not letting me send attachments i dont know why.

  4. #4
    Salmonfishy
    Salmonfishy is offline

    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    5
    Country: United States

    Default Re: Runtime error.

    ok, now ive fixed the runtime error but still same thing, when i get into any vehicle the game crashes. and says rigs of rods has stoped working

  5. #5
    anonymous1
    anonymous1 is offline
    anonymous1's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Posts
    2,875
    Country: United States

    Default Re: Runtime error.

    Quote Originally Posted by Salmonfishy View Post
    ok, now ive fixed the runtime error but still same thing, when i get into any vehicle the game crashes. and says rigs of rods has stoped working
    Can you attach your RoR.log? If not, please copy the text in there, and paste it in your post.
    AMD FX-8320 @4.0 GHz|8GB RAM @1866 MHz|AMD 7870 2GB @1.05 Ghz |Kingston V300 SSD|Windows 8.1
    Glossary|My Mods

  6. #6
    Salmonfishy
    Salmonfishy is offline

    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    5
    Country: United States

    Default Re: Runtime error.

    Quote Originally Posted by anonymous1 View Post
    Can you attach your RoR.log? If not, please copy the text in there, and paste it in your post.
    i attached it
    Attached Files Attached Files

  7. #7
    anonymous1
    anonymous1 is offline
    anonymous1's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Posts
    2,875
    Country: United States

    Default Re: Runtime error.

    Quote Originally Posted by Salmonfishy View Post
    i attached it
    Do you get an error when trying any other terrain?
    AMD FX-8320 @4.0 GHz|8GB RAM @1866 MHz|AMD 7870 2GB @1.05 Ghz |Kingston V300 SSD|Windows 8.1
    Glossary|My Mods

  8. #8
    Salmonfishy
    Salmonfishy is offline

    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    5
    Country: United States

    Default Re: Runtime error.

    Quote Originally Posted by anonymous1 View Post
    Do you get an error when trying any other terrain?
    yes i have tried many terrains and many installs of ror.

Similar Threads

  1. Microsoft Visual C Runtime error!
    By 7pvesnicd in forum Game Support (windows)
    Replies: 0
    Last Post: 02-27-11, 10:01 AM
  2. Runtime error
    By kamikaze6900 in forum Support
    Replies: 2
    Last Post: 06-04-10, 03:10 AM
  3. Replies: 1
    Last Post: 05-09-10, 06:54 PM
  4. Runtime error
    By kamikaze6900 in forum Game Support (windows)
    Replies: 1
    Last Post: 03-05-10, 05:01 PM

Posting Permissions



About Rigs of Rods

    Rigs of Rods is a unique soft body physics simulator.


Some Tools


Partners

SourceForge.net

Follow us

Twitter youtube Facebook RSS Feed


impressum